Bonus

Tirsdagens “Special Bonus” fra panelet…

Vi har fundet dette opgør i den engelske Championship, hvor topholdet på udebane stort set kan sikre sig den endelige oprykning og dermed næste sæson i Premier League – men får de gummiben!

Gillingham – Blackburn = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du får markedets højeste Bonus som Ny kunde…

Gillingham er måske ikke i nedrykningsfare, med kun 6 runder tilbage af sæsonen og 8 point til holdet under stregen. Men miraklernes tid er måske ikke omme for denne sæson og derfor kan Gillingham ikke helt gå på ferie rent mentalt endnu.

Men udfordringen er en elendig form og kun 4 point i de seneste 5 kampe. Så det kunne godt virke en smule som om, at ferien næsten allerede er startet. Mod et hold som dagens gæster, kunne de lige så godt holde fri – for her giver redaktionen dem ikke mange chancer.

*

Blackburn vil gøre arbejdet stort set færdigt og de har både masser af form og momentum. De seneste 10 kampe har givet 26 point, både ude og hjemme. De manglende 4 point i max-udbytte skyldes 2 gange remis.

Så Blackburn er et hold der bare kører på skinner og nærmest kan gå på vandet. Og vi er slet ikke i tvivl om, at Blackburn er mindst et niveau bedre og vinder kampen, som de 2 seneste gange de har mødt Gillingham.

Gillingham – Blackburn = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du får markedets højeste Bonus som Ny kunde…

To Top