Bonus

Tirsdagens “Special Bonus” fra panelet på BN…

Trods de mange kampe fra Champions League i dag, spilles der også mange attraktive kampe i flere af de nationale turneringer og vi har fundet et yderst interessant et fra den engelske League One.

Blackpool – Bury = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får markedets bedste Live Service…

Blackpool er et typisk hjemmehold, der har det rigtigt stramt på udebane, hvor imod de på hjemmebane er en rigtig svær størrelse for de fleste gæstende hold. Bloomfield Road har altid været en fæstning for Blackpool.

Og murene står stadig intakt, som man kan se efter de 10 seneste hjemmekampe. De tabte i pokalen, men har der udover kun spillet en enkelt remis og vundet de øvrige 8 hjemmekampe – det er godkendt.

Så ingen nederlag i denne sæson hjemme på Bloomfield Road endnu og kunne de forbedre sig bare en smule mere på udebane, ville de ligge en del bedre end deres nuværende placering som nr. 11.

*

Bury er næsten samme type, dog har de ikke helt den samme styrke hjemme, men er lige så elendige ude – endda en smule mere – end Blackpool.

2 point i 5 kampe er ikke noget at skrive hjem om – men scoren på 6-11 fortæller om et hold der spiller med stor risiko på udebane. Så de kan godt score – men har en elendig defensiv – og det vil Blackpool udnytte i dagens opgør til fulde.

Blackpool – Bury = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får markedets bedste Live Service…

To Top