Bonus

Tirsdagens “Special Bonus” fra panelet på BN…

Tirsdagens “Special Bonus” er hentet i den italienske pokalturnering Coppa Italia. Her er det to af de bedre hold fra toppen af Serie A, der mødes i kvartfinalen, hvor der skal findes en vinder i dagens opgør.

Napoli – Atalanta = Odds 1,40
Spillet hvor DIN Bonus stadig ligger og venter på DIG…

Napoli går efter denne pokal, som betyder en del på disse kanter og med tanke på, at det er 1/4 finalerne, skal Napoli nok mønstre et mandskab der henter alle 3 point hjemme på  San Paolo.

Kun Juventus og Manchester City har formået at hente alle 3 point på  San Paolo i denne sæson og de to hold kan Atalanta slet ikke måle sig med. Vi tror ikke engang på et tæt opgør, men at Napoli allerede afgører tingene i første halvleg.

*

Atalanta er faktisk slet ikke så ringe kørende og er da også med fremme i den italienske Serie A. Nu er det så 1/4 finalerne i Coppa Italia, og det er et trofæ som Atalanta skal generationer tilbage for at finde den seneste triumf.

Atalanta virker en smule såret i denne periode og måske også en smule slidt. Men de har også deltaget i Europa League, sideløbende med de italienske turneringer.

Havde det været hjemme eller på neutral grund, ville vi have givet Atalanta en rimelig chance, men hjemme foran egne fans på San Paolo, er Napoli uhyggelig at have med at gøre – og det kommer også til at gælde for i dag.

Napoli – Atalanta = Odds 1,40
Spillet hvor DIN Bonus stadig ligger og venter på DIG…

To Top