Nyhed

Tirsdagens “Special Bonus” fra panelet…

Om der er tirsdags syge hos de forskellige bookmakere, er vi ikke klar over – men også dette opgør mener vi på BettingNews redaktion, at odds’et er unaturligt højt på vores favorit – og så er det jo bare med at slå til.

Espanyol – Eibar = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får dit indskud 3-Doblet til at spille for…

Espanyol har fået en glimrende start på sæsonen og især hjemme på RCDE Stadium i Barcelona, har de et stærkt fundament, hvor det er svært at være på besøg for de fleste La Liga klubber.

De har da også vundet over både Levante og Valencia i deres 2 første hjemmekampe. Den seneste kamp var ude mod Real Madrid endte 0-1 og det er ikke en skam at tabe hos stjerneholdet, men fornemt kun at tabe med en enkelt pind.

Så formen er hvor den skal være og i dagens opgør foregår det hjemme på RCDE Stadium og her forære de ikke noget væk og slet ikke til Eibar i denne sæson.

*

Eibar er næsten lige så typisk et ude/hjemmehold som Espanyol, men tabte lidt overaskende til Huesca i første runde, hvilket har sendt dem lidt bagud i tabellen. Efterfølgende har de vindet deres hjemmekampe.

Men som i de øvrige sæsoner taber de stort set alt på udebane og ud af 2 kampe har de da også tabt mod mindre gode Getafe. De fik dog lidt overraskende 1 point mod Atl. Madrid, men de var måske allerede begyndt at tænke europæisk og var ikke helt på niveau.

Som form og historik er i denne periode, ligner Espanyol en sikker vinder og en sejr på mere end 1 mål, ville da heller ikke være overraskende for os på redaktionen. Vi spiller dog bare på den rene sejr til hjemmeholdet.

Espanyol – Eibar = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får dit indskud 3-Doblet til at spille for…

 

To Top