Nyhed

Tirsdagens “Special Bonus” fra League Two…

Dagens program er ikke videre spændende, men vi er dog faldet over dette opgør fra den 4. bedste engelske række League Two, hvor det næsten er top og bund der mødes.

Yeovil – Lincoln = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor der ikke er aldersbegrænsning på at spille…

Yeovil ligger nr. 20, med kun 3 point ned til fiaskoen og nedrykning. Men med kun 7 sejre efter 27 kampe, skal man jo ligge og rode. Formen har i en længere periode været nærmest til hundende, men det er begyndt at vende.

De seneste 2 kampe har faktisk givet 2 sejre og derfor er de også på den rigtige side af stregen nu. Men det var bl. a over det absolutte bundhold. Lidt overraskende var det, at de vandt på udebane over Mansfield, men det var helt sikkert en enlig svale.

Yeovil har kun fået 2 sejre hjemme og er faktisk en tand bedre på udebane end hjemme foran egne fans. Det er her de spiller i dag og vi er overbeviste om, at de skuffer igen med endnu et nederlag.

*

Lincoln topper League Two efter en sæson hvor det kun er blevet til 4 nederlag, efter de 27 runder der er afviklet. Formen var en smule på retræte i en kort periode, men de er tilbage på fuld damp.

Lincoln har det godt med at spille på udebane. Efter 13 kampe har de fået point i de 10, med 7 sejre og 3 gange remis. De slog også Mansfield på udebane, men det var knap så overraskende.

Vi tror på, at både form og et bedre mandskab vil give en udesejr. Med tanke på, at Yeovil bestemt ikke er pjattede med at spille hjemme, kontra Lincoln udebanestyrke, så ligner det et godt 2-tal.

Yeovil – Lincoln = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor der ikke er aldersbegrænsning på at spille…

To Top