Frække

Tirsdagens “Frækkert” fra Frankrig…

Mandag var en god dag for franske kampe og vi har igen til denne tirsdag nørdet kampe fra den region af Europa. I dag er det landets næstbedste række Ligue 2, der har en ren foræring liggende og vente.

Auxerre – Reims = 2 = Odds 2,45
Spillet hvor du få GRATIS Champions League spil på kr. 100,- 

Placér et single før-kampvæddemål på kampen mellem Bayern München og Real Madrid.
Du modtager et gratis Liveoddsvæddemål til værdien af dit største før-kampvæddemål (maks. gratis Liveoddsvæddemålsværdi 100 kr) til at anvende som indsats på et Liveoddsmarked på Bayern München v Real Madrid.
Dit gratis Liveoddsvæddemål er først tilgængeligt, når kampen starter.
For at anvende dit gratis Liveoddsvæddemål skal du bare tilføje et Liveoddsvalg til kuponen, når kampen starter, og vælge muligheden ‘Anvend gratis væddemål’ ved siden af valget.


Auxerre
har lukket ned for sæsonen, hvilket har være tydeligt at se i deres seneste 5 kampe, hvor de kun har hentet 1 sejr hjemme mod et bundhold og tabt resten mod hold, der slet ikke har samme kaliber som dagens gæster.

Auxerre har rækkens ringeste form i denne periode, med kun 3 point for de seneste 5 kampe og en score på 7-12. Når man tænker på hvad dagens gæster kommer med, burde de nok bare blive i omklædningsrummet, hvis de ikke har tænkt sig at gøre det bedre end i den seneste periode.

*

Reims har modsat rækkens absolut bedste form, med fuld gevinst for de seneste 5 kampe og en score på 13-1. Kun 1 nederlag i de 10 seneste bevidner om stor styrke på dette næstbedste niveau.

På udebane har de 12 sejre ud af 17 mulige og kun 3 er tabt. Det er nærmest utopi at tro at Reims sætter farten ned, selv om de har sikret sig oprykningen. Når et hold først har det sjovt på banen og nærmest kan gå på vandet, så stopper de ikke op mod et så ringe mandskab som det fra Auxerre.

Auxerre – Reims = 2 = Odds 2,45
Spillet hvor du få GRATIS Champions League spil på kr. 100,- 

To Top