Bonus

Tirsdagens “Special Bonus” fra England…

Dagens “Special Bonus” er hentet i den næstbedste række vre på den anden side af den engelske kanal, som i daglig tale kaldes for Championship og betragtes som den mest attraktive sekundaliga i verden.

Aston Villa – QPR = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får op til kr. 2.000,- som Ny kunde…

Aston Villa ser ud som om de vil tilbage i Premier League og virker til at have noget at have det i. En jævn god sæson med kun små udfald, har placeret dem på en 3. plads, med kun 4 point op til den sikre oprykning på 2. pladsen.

Hjemme på Villa Park har de kun tabt en kamp ud af 17, så det er her de har lagt der grund til en mulig oprykning. Formen er også super og den sammen med motivationen ser vi som en afgørende forskel på disse 2 holds muligheder for succes i dag.

*

QPR skal ikke tænke på hverken op- eller nedrykning. Der er trods alt hele 10 point ned til den forbandede streg og med kun 11. runder tilbage, burde det være muligt at holde sig på den rigtige side.

Men det er ikke på udebane de skal lægge deres tro på overlevelse, for med kun 2 sejre på fremmed græs i sæsonen, er de bestemt ikke særlige effektive på udebane. 14-27 hedder scoren efter 17 udekampe, så vi har svært ved at se dem hente den 3. sejr i dag.

Aston Villa – QPR = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får op til kr. 2.000,- som Ny kunde…

To Top