Nyhed

Tirsdagens “Special Bonus” fra England…

Vi har fundet et opgør i den næstbedste række i England Championship, hvor vi endnu engang er glade for det odds, som Bookmakerne har sat på det opgør og den favorit vi har valgt.

Brentford – Birmingham = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får 3-Doblet Dit indskud til at spille for…

Brentford der har en ejer som også ejer en str del af FC Midtjylland, er kommet lidt luken fra start, da det ikke rigtigt fungerer optimalt på udebane. Kun 3 point efter 5 udekampe er ikke ringe, men heller ikke godt nok når man har ambitioner om oprykning.

Til gengæld er der stort set intet at sætte på dem når de spiller hjemme på det lille hyggelige stadion Griffin Park i London. Redaktøren har været der et par gange og der er en intens stemning, da banen går helt ud til tilskuerpladserne.

Her har de vundet rub og stub i denne sæson. 4 kampe og 12 point, med en score på 11-2, fortæller en del om deres styrke her. Og der er ingen grund til at slippe tøjlerne hjemme på Griffin Park, hvor de skal have mange point, da de ikke får så mange på udebane endnu.

*

Birmingham har en god defensiv, men en offensiv der godt kunne tåle et løft. De er da også det hold der allerede nu har spillet flest kampe remis – 6 gange i 9 kampe. De vandt dog overraskende deres seneste kamp på udebane over topholdet Leeds, hvilket også kom bag på redaktionen.

Men Brentford er mindst lige så stærke hjemme som Leeds, hvis ikke en tand bedre og vi tror ikke på et Birmingham mandskab, der pludselig kan gå på vandet. Det er et godt og solidt 1-tal der ligger og venter her.


Brentford – Birmingham = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får 3-Doblet Dit indskud til at spille for…

To Top