Bonus

Tirsdagens “Special Bonus” fra England…

Denne anbefaling har vi som overskriften indikerer, også hentet i England i den 3. bedste række og her har vi fundet endnu et opgør, vi har stor tiltro til – da motivation og pres har en betydning.

Oldham – Southend = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats til at spille for…

Oldham er i den grad under pres, som det sidste hold over stregen til League Two. Med kun 1 point til holdet under, er der ikke plads til slinger og fejl. Det har man da også kunnet se på deres defensiv i den seneste periode, som de har strammet gevaldig op på.

Men det har også bevirket, at de kun har tabt 2 kampe i deres 10 seneste af slagsen og de 6 af dem er endt remis. De seneste 5 kampe er endt med 5 gange remis og en score på 4-4, så Oldham skal til at vinde igen og det tror vi på i dette opgør.

*

Southend er kommet fri af nedrykningsstregen og det har man kunnet se på deres resultater i den seneste periode. Har vundet hjemme over de ringe hold i rækken og har tabt på udebane.

De er i forvejen rækkens næst ringeste mandskab på udebane, så det er svært at tro at de pludselig skulle rejse sig. De er også blandt de 3 hold har der har lukket flest mål ind i denne sæson – både samlet og på udebane.

Oldham – Southend = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats til at spille for…

To Top