Nyhed

Tirsdagens Special Bonus fra EM Kvalen…

Dagens 2 anbefaling er også hentet i EM Kvalen og her er det et rent Skandinavisk møde, mellem vore 2 nabolande mod nord. Lidt ærgerligt at de landede i samme gruppe, da det så er sværere at få alle 3 skandinaviske hold med til EM.

Norge – Sverige = X2 = odds 1,45
Spillet hvor du kan oprette flere konti med PayPal og få flere gange Bonus

Norge er stadig et Uland i fodbold mæssig sammenhæng, hvis man tager de andre nordiske lande på nær Finland. Selv øboerne fra vulkanøen Island har overhalet Norge indenom – så det nu er Danmark, Sverige og Island der er de bedste placerede af de nordiske lande.

Norge har det svært og spiller ikke særligt meget frem af banen, men mere på tværs. Så længe målene står i enderne er det svært at score, hvis man kun spiller fra side til side. Den gamle “Drillo stil” har ikke helt sluppet sit tag endnu.

Vi mener også at nordmændende mangler tilstrækkeligt med kvalitative spillere, til at kunne slå svenskerne. Så selv om det er et naboopgør, tror vi mest på svenskerne og som minimum, at de ikke taber.

*

Sverige gjorde god figur ved sidste sommers VM i Rusland og er fortsat med det gode spil, efter Zlatan stoppede sin landsholds karriere. De rykkede som danskerne op fra UNLs 2. niveau til det bedste og er i en god form.

Selv om det er på udebane, har svenskerne en af de stærkeste defensiver i Europa og selv om de kan virke en smule kedelige, så kommer de også frem på banen. Vi tror ikke de lukker nogen mål ind i dag og så vil den enten ende remis eller med en svensk sejr.

Norge – Sverige = X2 = odds 1,45
Spillet hvor du kan oprette flere konti med PayPal og få flere gange Bonus

To Top