Bonus

Tirsdagens “Special Bonus” fra Eksperterne…

Der er stadig flere hold der har nogle udsatte kampe som bliver afviklet i denne periode, hvor der er pause i de bedste rækker grundet landskampe. Dagens “Special Bonus” er et sådan opgør vi har hentet i den engelske League One.

Rochdale – Fleetwood = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsat til at spille for…

Rochdale har haft det stramt i denne sæson og ligner umiddelbart en nedrykker. Vi vurderer dog, at formen er opadgående og det er både ude og hjemme.

Selvom de ligger ned med 6 point i forhold til en redning, har de også 2 til 3 kampe i hånden i forhold til de omkringliggende hold. Og dem er dagens gæster på Spotland Stadium i blandt, så dette er en slags 6 points kamp, som Rochdale vinder.

*

Fleetwood har en mindre flatterende form i denne periode, og er faktisk det næst ringeste. Kun 3 point i deres 10 seneste kampe, i form af 3 gange remis – er bestemt ikke noget at prale af.

Spillet er forkrampet og der er ikke noget der virker, så derfor har man sadlet om og sat fokus på den bagerste del af holdet. Det betyder så også, at det ikke er så tit, at de kommer op i den ende, hvor de kan score.

Vi tror på et tæt opgør – men et opgør hvor hjemmeholdet vinder på Spotland Stadium, foran sine egne tålmodige fanser også trænger til en sejr.

Rochdale – Fleetwood = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsat til at spille for…

To Top