Nyhed

Tirsdagens Special Bonus fra den anden side af Sundet…

Også dagens 2 anbefaling er hentet i Sverige, hvor det er den næstbedste række SuperEttan, hvor vi her synes at Bookmakerne har fejlet og givet os Bettere en gave, som endda kan garderes til et alligevel godt odds…!!! .

Halmstad – GAIS = X2 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Halmstad har tumlet rundt i starten af sæsonen, og det har bare ikke været godt på nogen måder. 1 sejr, 1 remis og 4 nederlag skaber ikke meget optimisme i omklædningsrummet og stemningen er da også ved at brede sig eksternt med lidt uro.

Det var ikke hjemme de hentede deres sejr, her er det kun blevet til et enkelt point og en score på 3-6. Vi kan ikke se at de skulle have forbedret sig, da det ikke har været skader der er problemet. Vi ser endnu et pointtab ei dette opgør til hjemmeholdet.

*

GAIS ligger i midten af række, men har æret en del ustabile fra starten og virker ikke rigtigt til endnu at have fundet rytmen. Men det betyder ikke at de har spillet dårligt, de er bare ikke været konstante.

Normalt ville vi ikke have troet på dette udfald og slet ikke på Halmstads hjemmebane. Men hjemmeholdet har bare været ude af niveau i de første kampe og GAIS har fået 5 point i de første 3 kamp på udebane. Så de har endnu ikke tabt på fremmed græs. Det tror vi heller ikke at de gør i dag.

Halmstad – GAIS = X2 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top