Nyhed

Tirsdagens Special Bonus fra de engelske turneringer…

Også dagens forslag i kategorien Bonus er hentet i den 5. bedste række i England, som i daglig tale for National League. Her mener vi at Bookmakerne har sovet i timen og lagt en lille gave til os alle sammen.

Yeovil – Woking = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du få dagens Højeste Bonus som ny bruger…

Yeovil er nedrykker fra League Two og har kun et fokus og det er at komme tilbage og det kan kun gå for langsomt. Der er alligevel stor forskel på både penge og fokus mellem disse 2 ligaer.

Yeovil ligger nr. 3, så indtil videre ser det fornuftigt ud. Kun 3 point skiller dem fra topholdet Halifax, som var med i vores første anbefaling i “Den Sikre”. Vi er lige så overbeviste om en hjemmesejr i dette opgør, her får vi bare et langt federe odds.

*

Woking er omvendt oprykkere, så de har levet på deres gejst og tro på egne evner i en periode. Det har faktisk båre frugt indtil videre, da de ligger nr. 4 på pladsen lige efter dagens hjemmehold. Men trods den fine placering, ser dt skidt ud.

For Woking har ramt hverdagen og skal efterhånden se et godt stykke tilbage for, at finde den seneste sejr. De seneste 7 kampe har givet enten remis eller nederlag.

Selv om de har været fornuftige på udebane, så er det formen, skaderne og den barske hverdag der har indfundet sig. Her har oprykkerne ikke vist endnu, at de også har en trup der kan håndtere disse udfordringer.

Yeovil – Woking = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du få dagens Højeste Bonus som ny bruger…

To Top