Nyhed

Tirsdagens “Special Bonus” fra Coppa Italia…

Der er ikke meget varmere i støvlelandet i denne periode, end de grader vi kan opleve her i kongeriget, men forskellen er bare, at i Italien bliver de ikke ramt af endnu en kuldeperiode. Vi har valgt et opgør med 2 af de bedre hold fra den bedste italienske række.

Lazio – AC Milan = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Lazio har meget at se til og det har ikke set godt ud på det sidste. 3 nederlag i streg og de 2 af dem var mod Sevilla, hvilket betød et farvel til Europa League for denne omgang.

Men også i den seneste runde i Serie A, tabte man til Genoa, så det spiller ikke helt i denne periode for den ellers så stolte italienske klub. Hjemme på Stadio Olimpico har de heller ikke haft den samme styrke som normalt.

Nu er det igen et knald eller fald opgør og tabes det, så ser det ud til at denne sæson er ved at være smidt ud med badevandet. Vi tror ikke på en Lazio sejr, men en remis er bestemt en mulighed – så hvem det ender med efter en evt. forlænget spilletid, vil vi ikke gætte på.

*

AC Milan har ramt formen på det helt rigtige tidspunkt og har ikke tabt en kamp i en meget lang periode. Kun 1 opgør i 2019 og det er det eneste i de seneste 10 kampe.

AC Milan sendte Napoli ud at Coppa Italia med 2-0 og var helt klart det bedste hold i det opgør. Nu er det så semifinalen og her vil AC Milan være i stand til at holde målet rent i de første 90 minutter.

SÅ ved vi jo godt, at det så enten bliver en udesejr eller en remis. Vi har lidt på fornemmelse at det bliver en remis, men findes der en vinder indenfor de 90 minutter, så tror vi mest på gæsterne fra AC Milan.

Lazio – AC Milan = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top