Nyhed

Tirsdagens “Sikre” fra Copa del Rey…

Vi giver den spanske pokalturnering et skud i dag, da der ikke er specielt mange attraktive opgør at spille på i dag. Men vi finder dog alligevel det valgte opgør værende et godt spil.

Gijon – Valencia = 1X = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemId når du spiller online…

Gijon gør det ganske habilt i La Liga 2, hvor de er med fremme i rækken. Det skyldes ikke mindst deres styrke foran egne fans, hvor de endnu ikke har tabt i denne sæson.

I dag skal de så møde et hold fra det bedste niveau La Liga. Det skal afgøres over 2 kampe, så vi møder helt klart ikke et fremadstormende gæstende hold og det er Gijons fordel. Vi tror de napper mindst det ene point og holder spændingen til kamp.

*

Valencia er stadig ikke oppe på den styrke som vi så dem i for en del år siden. Men de ser ud til, at være igang med at bygge en ny æra op – det tager dog lidt tid, før det slår igennem.

Men de seneste sæsoner har de løftet sig og i denne er de da også placeret lige under de sjove pladser. Så her er de stadig med. Men det er mest hjemme de gør det godt.

I deres udekampe har de vist at de stadig lige mangler det der skal til for, at være med blandt de bedste. Det vil man også kunne se i dette opgør, som de sikkert vil være ret defensive indtillet overfor – for så at vinde hjemme.

Gijon – Valencia = 1X = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemId når du spiller online…

To Top