Bonus

Tirsdagens “Special Bonus” fra CL…

Også dagens “Special Bonus” har vi hentet i den sidste runde af Champions League og her er det helt klart, at udeholdet har mest på spil, mens hjemmeholdet har fået afgjort deres deltagelse i det nye år.

Benfica – Basel = X2 = Odds 1,45
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

Benfica har i denne sæson i Champions League sammenhæng, været helt til hundene og har slet ikke vist nogen former for format. Med nul point efter de første 5 runder, er der ingen håb for noget som helst.

Scoren på 1-12 viser også, at det er ikke CL man har satset på i denne sæson, men mere den hjemlige. Her går det så også ganske godt og man er med helt fremme. De har tabt til CSKA Moskva og vi mener at Basel er mindst lige så gode som dem og i bedre form.

*

Basel skal vinde denne kamp for, at holde russerne fra CSKA Moskva bag sig. Og selv om det er de færreste der tror at de kan tage på fra Manchester United på Old Trafford, så kan schweizerne ikke bare regne med deres hjælp som udgangspunkt.

Basel har kun tabt 2 udekampe i deres seneste 12 af slagsen. Manchester United var den ene kamp og St. Gallen var den anden. 7 af de 10 øvrige er vundet – og det tror vi også at de gør i aften, nu hvor de har kniven for struben og skal præstere.

Benfica – Basel = X2 = Odds 1,45
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

To Top