Bonus

Tirsdagens “Special Bonus” fra Championship…

Dagens anden anbefaling fra panelet på BN er dagens “Special Bonus”, som vi har hentet i den næstbedste række ovre på den anden side af kanalen, hvor et udueligt hjemmehold tager imod et formstærkt mandskab.

Birmingham – Middlesbrough = 2 = Odds 1.85
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…Middlesbrough

Birmingham har ikke meget at råbe hurra for i denne periode. De seneste 6 gange de er gået på banen er alle endt med nederlag og kun i 2 af disse opgør, har Birmingham formået at score.

Så kriser er et ord man godt kan tillade sig at bruge i denne tid. De er nu det bedste hold under stregen til League One, selvom de for blot 4 uger siden, lå stabilt og sikkert i rækken. Igen i dag mister de point og vi vurderer at det bliver alle 3.

*

Middlesbrough er måske ikke blandt de bedste i Championship på fremmed græs, men har dog vundet 6 ud af 17 kampe og spillet 4 remis. Så helt uefne er de bestemt ikke.

Og med tanke på hjemmeholdets krise og form i denne periode – som er helt modsatrettet af Middlesbrough, så er det svært ikke at tro på, at Middlesbrough for point. Vi tror på alle 3 i aftenens kamp.

Birmingham – Middlesbrough = 2 = Odds 1.85
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

To Top