Nyhed

Tirsdagens Special Bonus fra Championship…

Det er ikke den engelske Championship var har fat i her, men navnebroderen fra det skotske højland og den næstbedste række i landet. Vi fornemmer en lille foræring fra Bookmakernes side, da der kun er et hold der har noget at spille for.

Morton – Inverness = 2 = Odds 2,10
Spillet hvor du IKKE skal Bruge NemID når du spiller fra PC…

Morton har 4 runder til at indhente 13 point, hvilket ikke er matematisk muligt. Men til gengæld har de kun 4 point ned til bundholdet og der er faktisk 2 hold der kan ryge ned fra den næstbedste skotske række.

Men det bliver tæt, for der er hele 5 hold der ligger inden for 4 point og kæmper for at undgå de 2 “grimme” placeringer. Formen er desværre ikke på Morton’s side. Kun 2 point i de seneste 5 kampe fortæller, at de er inde i et dødvande – og det kommer de ikke ud af i dag.

*

Inverness Har sådan set sikret sig den sidste Play-Offs plads, men kan med 4 gode runder, faktisk ende på en 2. plads. Det vil give et bedre udgangspunkt i forhold Play Offs spillet.

Og formen er slet ikke så ringe endda. 3 sejre og kun 1 nederlag i de seneste 5 runder og i dag skal de spille på det stadion der hedder “udebane” og her er de rækkens absolut bedste hold til at spille.

Kun 3 udebane nederlag i 16 udekampe er ikke så ringe. De seneste 3 udekampe er alle vundet sikkert, med en score på 5-1. Inverness går efter en bedre placering og møder et hold, som de ikke har tabt til de seneste 4 gange de har mødtes, men vundet over de 3 af gangene.

Morton – Inverness = 2 = Odds 2,10
Spillet hvor du IKKE skal Bruge NemID når du spiller fra PC…

To Top