Nyhed

Tirsdagens Special Bonus fra Championship…

Denne a befaling er fra den næstbedste række i England og som er verdens bedste betalte sekundaliga, når det kommer til spiller lønninger. Her kan Superligaen slet ikke følge med.

Swansea – Stoke = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

Swansea kan med en god slutspurt godt nå med i slutspillet og den mulighed ser nu ud til endeligt at have indfundet sig i spillerne. For efter en meget ujævn sæson er der kommet mere stabilitet og især sejre på kontoen.

Både formstærke Middlesbrough og Brentford blev sendt hjem fra Liberty Stadium med nederlag. I begge opgør scorede Swansea 3 mål. Igen i dag er det hjemme på Liberty Stadium g det er lidt svært at se andre udfald end en hjemmesejr – endda til et ret godt odds.

*

Stoke skal nok ikke frygte nedrykning, med 12 point ned til holdet under stregen og det ser ud til, at det har spillerne fundet ud af. For holdet er på ingen måde i fremdrift i denne periode.

Det virker mere som stilstand og professionalisme. Hjemme gør de en nogenlunde figur af sig, og ude virker det bare som om de holder skruen i vandet. I dag vil skruen slet ikke være stor nok til den stormflod som Sunderland kommer med.

Swansea – Stoke = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

To Top