Bonus

Tirsdagens “Special Bonus” fra Champions League…

Vi er nået til 2. runde i Play-Offs til den kommende Champions League turnering og det er kvartfinalerne der her er tale og den 2. kamp. Det første opgør bød på en gedigen overraskelse.

Trnava – Legia = 1X = Odds 1,65
Spillet hvor du får markedets bedste Bonus at lege med…

Trnava fra Slovakiet vandt det første opgør noget overraskende for de fleste og ikke mindst Bookmakerne, men med en sejr på 2-0, skal de ikke nødvendigvis frem og skabe kampen.

Og de viste i første opgør, at de er gode til at slå til mod hold, der har overtag i spillet og udnytte omstillingerne. De havde næsten lige så mange afslutninger som Legia, men formåede at score 2 gange og selv holde målet rent.

Vi tror faktisk på, at de igen vil vinde, selv om Legia på papiret er et stærkere hold fra en stærkere liga, men Trnava har satset på at gå langt og er slet ikke så ufarlige, som Bookmakerne tror. Findes der en vinder tror vi mest på Trnava.

*

Legia skuffede hjemme og skal i dag også slås med skader hos 3-4 spillere, som normalt ville starte inde. Et par af dem vil blive prøvet, men rygterne siger at det er lidt sandsynligt at de spiller.

Og det er de offensive kræfter der er brug for her, for Legia skal som minimum score 2 gange og det vurderer vi på redaktionen, bliver yderst vanskeligt. Muligheden for en sejr på 1 mål er naturligvis til stede, men vi tror mere på en remis eller en hjemmesejr.

Trnava – Legia = 1X = Odds 1,65
Spillet hvor du får markedets bedste Bonus at lege med…

To Top