Nyhed

Tirsdagens Special Bonus fra Champions League…

Når det er tirsdag er det som regel også ensbetydende med Champions League. Og det er netop fra denne prestigefyldte turnering, at vi har hentet dagens Special Bonus anbefaling, endda med nordisk deltagelse.

Rosenborg – Maribor = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor der ikke er alders begrænsning ved brug af PayPal…

Rosenborg har fundet formen frem på det helt rigtige tidspunkt og vil med en sejr i dagens opgør, sikre sig mindst en plads i Europa League. Det skyldes at taberne af næste rundes kampe, ryger i EL i stedet.

Vi fornemmer et koncentreret Rosenborg mandskab, der godt ved hvad der er på spil. Selv om de vandt første opgør med 3-1, så vil de ikke putte sig. 2 mål er ikke så meget, så det gælder om at holde et vist pres.

På et tidspunkt – og det kan være fra start – skal Maribor frem og lægge pres. Og jo mere de satser, jo mere blotter de sig også bagude. Vi tror på en norsk sejr og videre avancement.

*

Maribor har slet ikke niveau til at være med blandt de bedste hold. De havde dog håbet på, at overleve til næste runde – da de så var sikret europæisk deltagelse i denne sæson.

Men med et 1-3 nederlag hjemme, ser det noget vanskeligt ud. Offensiven er så også ramt af skader, så det virker lidet sandsynligt at Maribor skulle gå hen og vinde. På et tidspunkt vil de kaste alt på et brædt – og så går det galt.

Rosenborg – Maribor = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor der ikke er alders begrænsning ved brug af PayPal…

To Top