Nyhed

Tirsdagens “Special Bonus” fra Champions League…

Det er tisdag og den står som regel i Champions Leagues tegn. Det er også tilfældet i dag, hvor der spilles en kamp mellem 2 af de helt store mandskaber og managers.

Juventus – Atl Madrid = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste CL Bonus at spille med…

Juventus har Ronaldo og han kan skrive historie, hvis han går hele vejen. Men der er et stykke endnu og Atl. Madrid stå indtil videre i vejen for den succes. Første kamp endte 0-2 og derfor skal Juventus frem og skabe kampen.

Det er de nu også rimelige gode til, men om de kan få det hele til at gå op over de 2 kampe, er lidt mere uvis. Men vi er ikke i tvivl om, at de nok skal hente en sejr i dag og så vil måltavlen vise sig om det er nok.

*

Atl. Madrid har et fint udgangspunkt før retur opgøret i Italien. 2-0 er til at kunne forsvare, men der skal også lukkes godt af. Så det bliver nok ikke en specielt seværdig kamp de første 45 minutter.

Vi forventer faktisk at de står lige i halvlegen og så åbnes der for alvor op. Om italienerne scorer tilstrækkeligt med mål er svært at spå om, da Atl. Madrid kan gøre det rigtigt svært ved, at score et enkelt garn. Vi tror spanierne taber, så er resten overlagt til spændingen.

Juventus – Atl Madrid = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste CL Bonus at spille med…

To Top