Nyhed

Tirsdagens “Special Bonus” fra Champions League…

Denne Champions League kamp er nok aftenens mest interessante, for her er der mulighed for mindst en af 3 store klubber skal sige farvel til det fornemme selskab og ned i play offs i den lidt mindre prestiges fyldte turnering Europa League.

Liverpool – Napoli = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Champions League Bonus…

Liverpool skal have en sejr i dag, hvis det ikke er dem der skal ende i Europa League. Efter nederlag på udebane mod de 3 øvrige hold i gruppen, er der kun kommet 6 point ind på kontoen, efter 2 hjemmesejre.

Men en sejr kan vise sig ikke at være nok i den sidste ende, da vi formoder at PSG vinder deres kamp mod Crvena zvezda, selvom det er på udebane. Så Liverpool er tvunget frem og vinde kampen med mindst 2 mål for, at være sikre – og ligeledes holde Napoli fra at score.

Men de har vist mod de 2 øvrige hold i gruppen, at Anfield Road er et sted hvor man ikke giver ved dørene og er rigtigt stærke. De skal dog møde et intelligent og taktisk godt andskab i dag, men vi tror alligevel på en hjemmesejr. Hvem der ender med at ryge ud af CL vil vi ikke spå om.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Napoli kan in princippet cruise en remis hjem, som vil være typisk italiensk, men de vil ikke få meget ro til at at spille defensivt, set fra deres side og det vil nok også være en lidt farlig beslutning.

Men vi tror, at Napoli vil blive presset det meste af kampen og vil få det svært mod det fysisk stærke mandskab, som Liverpool har sat sammen i denne sæson. Vi har lidt på fornemmelse, at Napoli taber med en enkelt pind og sikker med 0-1.

Liverpool – Napoli = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Champions League Bonus…

To Top