Bonus

Tirsdagens “Special Bonus” fra BN…

Også dagens kategri “Special Bonu” indeholder en kamp fra de mange engelske kampe der afvikles i dag. Vi er til dette valg hoppet ned i den næstbedste række, hvor det er Championship der lægger kamp til.

Cardiff – Fulham = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du kan få kr. 100,- i Nytårsgave at spille for…

Cardiff ligger nr. 2 i Championship og har længe haft en god form, med kun 2 nederlag i deres seneste 8 kampe. I dag spiller de så hjemme på Cardiff City Stadium log her er de historisk stærke.

Det har de da også fulgt op på i denne sæson, hvor de stadig er ubesejrede efter 11 kampe foran egne fans. 8 sejre og 3 gange remis er det blevet til og en score på hele 20-5. Cardiff taber ikke i dag og vi kan kun se en sejr efter de 90 minutter.

*

Fulham ligger midt i rækken og det skyldes udelukkende en ting, nemlig deres kvaliteter på udebane, som er meget hakkende. Hjemme går det lidt bedre, hvor de kun har tabt 2 kampe, men de har dog svært ved at lukke kampene ned og vinde.

På udebane er det meget comsi comsa og især mod de gode hjemmehold, bliver det til nederlag. Hold som Wolves og og Aston Villa, som er i samme klasse hjemme som Cardiff, har begge besejret Fulham sikkert.

Cardiff – Fulham = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du kan få kr. 100,- i Nytårsgave at spille for…

To Top