Bonus

Tirsdagens “Special Bonus” fra BettingNews…

Tirsdagens “Special Bonus” anbefaling fra eksperterne på BettingNews er ikke som de øvrige hentet i VM-kvalen, men i en anden kvalifikationsturnering – nemlig den danske Landspokal.

Fredensborg – Hellerup = HT/FT = 2/2 = Odds 2,37
Spillet hvor du får dagens Bedste Bonus Tilbud…

Fredensborg  fik i sidste sæson noget der ligner den værste sæson i mange år, og endte med at rykke ned fra 2. division og spiller nu i danmarksserien. Da de rykkede ned var der et par af deres “profiler” der valgte at søge andre græsgange og Fredensborg er nu på et stadie hvor de er ved at bygge et nyt hold op.

Deres resultater efter de første 5 kampe i Danmarksserien viser da også med al tydelighed at de har problemer. Efter 5 kampe har de kun 4 point og en sejr. De har spillet 3 af deres 5 kampe på hjemmebane og har tabt alle 3 med en samlet målscore på de 3 kampe på 3-13!

Det bliver ikke meget nedre af at vi tager deres 2 udekampe med for så hedder deres målscore bare 7:16. Det er piv ringe af et hold der kommer fra 2. division. Fredensborg er et hold i krise.

*

Hellerup (HIK) spiller stadig i 2. division selvom også de spillede nedrykningsspil i sidste sæson, men de sluttede midt i tabellen og blev derfor i 2. division. HIK er ikke et sprudlende hold, men de har deres øjeblikke og spiller på et stabilt niveau.

De har haft det lidt svært på udebane i starten af sæsonen hvor det er blevet til 2 nederlag og kun et enkelt mål, mens de på hjemmebane stadig er uden nederlag med 2 sejre og en enkelt uafgjort og en målscore på 6-4. De er et betydeligt bedre hold end Fredensborg og bør ikke have de store problemer med at slå dem i dag.

Sidst de to hold tørnede sammen i en lignende kamp var i oktober 2016 hvor HIK vandt 4-0 på udebane. Siden da har HIK holdt niveauet og måske endda hævet det lidt, mens Fredensborg har kurs direkte mod afgrunden.

Fredensborg – Hellerup = HT/FT = 2/2 = Odds 2,37
Spillet hvor du får dagens Bedste Bonus Tilbud…

To Top