Nyhed

Tirsdagens Special Bonus fra Belgiens nedryknings spil…

I Belgien spiller man også i 2 grupper i den sidste fase af turneringen. Her er man også opdelt i en mesterskabs gruppe og en nedryknings gruppe. Det er fra den sidstnævnte gruppe at denne anbefaling er hentet.

Mouscron – St Gilloise = 1 = Odds 1,45
Spillt hvor du får dagens Højeste Bonus at lege med…

Mouscron havde en vanvittig slutspurt i 2019, men manglede lige det sidste i at komme med i gruppen om Mesterskabstitlen. Ikke et eneste nederlag i 2019 og kun 2 gange remis, efter 9 kampe.

Men det giver da forhåbninger i forhold til ikke at rykke ned og samtidigt gå efter den ene plads i toppen, der giver adgang til Europa. Så formen er der ikke noget at klage over og i det sidste opgør slog man Club Brügge på udebane.

*

St. Gilloise har også en nogenlunde form, men slet ikke på samme højde som dagens hjemmehold. Men de er med fordi de sluttede blandt de 3 bedste i Proximus League og er derfor en del af nedrykningsgruppen.

Det er dog mest i kræft af en stærk hjemmebane at de er landet så høj i den næstbedste række, for på udebane halter det en hel del. Kun 1 sejr i 2019 på udebane fortæller, at de helt klart får det rigtigt svært i dag og taber.

Mouscron – St Gilloise = 1 = Odds 1,45
Spillt hvor du får dagens Højeste Bonus at lege med…

To Top