Bonus

Tirsdagens “Special Bonus” fra Belgien…

Vi er til dagens valg i kategorien “Special Bonus” hoppet ned i det chokoladeglade land Belgien, hvor det er deres pokalturnering der lægger kamp til denne anbefaling. Det er 1/4 finalerne det drejer sig om.

Club Brügge – Charleroi = X2 = Odds 2,15
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i Bonus som Ny kunde…

Club Brügge, også kendt som “danskerdræberne” fra tidligere år, tager her i imod et af Belgiens mest formstærke hold i denne periode. Også Club Brügges form er helt oppe og ringe, så det vil blive et yderst jævnbyrdigt opgør.

Hjemme på  Jan Breydel Stadion i Brügge, er de særdeles stærke, hvor de ikke har tabt et eneste opgør i denne sæson, hverken i den hjemlige liga eller i Europa League.

I dag kommer der dog et hold på besøg, som er yderst kompetente på udebane og et hold som Club Brügge, senest da de var på besøg. måtte afgive point til, da de spillede remis. Vi tror at den mulighed bestemt er til stede igen.

*

Charleroi har kun tabt 2 kampe på femmed græs i denne sæson og det er i sig selv lidt af en præstation. De indtager da også 2. pladsen, dog et godt stykke efter dagens hjemme Club Brügge.

Så Charleroi er det eneste hold vi vurderer, der kan matche Club Brügge på hjemmebane. Senest da Charleroi var på udebane i Waregem, hentede de en 4-0 sejr. Så både form og evner er lige der hvor de skal være.

Vi tror på en remis efter den ordinære spilletid og vil ikke blive overrasket, hvis det ender med, at Charleroi går videre samlet, efter evt. overtid og straffespark. Derfor denne frække Dobbelt-chance, til et rigtigt godt odds.

Club Brügge – Charleroi = X2 = Odds 2,15
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i Bonus som Ny kunde…

To Top