Bonus

Tirsdagens skotske “Special Bonus”…

Dagens “Special Bonus” kunne faktisk lige så godt have været placeret i kategorien “Sikre”, da vi er lige så fortrøstningsfulde omkring udfaldet af det valgte skotske opgør fra Championship, som dagens valgte i kategorien.

St. Mirren – Dumbarton = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

St. Mirren topper rimeligt suverænt den næstbedste række i Skotland og ligger da også på en 1. plads. Hele 11 point er der ned til rækkens nr. og kun 8 runder tilbage – det ser sikkert ud.

Hjemme har de spillet 14 kampe og tabt en enkelt og spillet en remis. Scoren hedder 29-9, så det viser også  at St. Mirren hører til niveauet over, hvor de normalt også er at finde og igen vil være placeret.

*

Dumbarton ligger lige under stregen til nedrykning, men de kan ikke ende sidst og derfor har de muligheden for at redde æren, mod nr. 2 fra League One i 2 kvalkampe.

Formen er måske jævn OK, men så er der vel heller ikke så meget mere at sige om holdet i denne sæson. 19 mål i 27 kampe, kontra hjemmeholdet der har scoret samlet 52 af slagsen. Der er klasseforskel på de 2 mandskaber.

St. Mirren – Dumbarton = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

To Top