Nyhed

Tirsdagens skotske “Special Bonus” fra redaktionen…

Vi tager et kort smut op til det skotske højland, som stadig er en del af den europæiske union en kort periode endnu, inden de på en eller ande måde siger farvel. Men det er politik og vi beskæftiger os med fodbold. Det er fra den bedste skotske række Premiership.

Aberdeen – Dundee FC = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får markedets højeste Odds dagligt…

Aberdeen har i en årrække været “Dronningen” i den skotske liga, men nu er Rangers ved at gøre dem til forhenværende, efter de igen er kommet tilbage, både sportsligt og økonomisk.

Men Aberdeen kan stadig spille fodbold og er stadig et godt hold på disse kanter. De har dog ikke samme styrke på udebane som tidligere og ligger derfor kun som nr. 6, men kun med 6 point op til Celtic.

SÅ med en rigtig god periode i juleperioden, så er de med helt oppe i toppen og spiller om de sjove pladser. Vi tror at de starter i dag med den gode periode, mod et svagt udehold som de plejer at have styr på. 

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Dundee FC har tabt de seneste 10 indbyrdes møder, på både ude- som hjemmebane og i samme peride kun scoret 2 gange mod Aberdeen. Så det er ikke en modstander man har de bedste erfaringer kan man roligt sige.

Dundee FC er i forvejen blandt de ringeste udehold i rækken og har kun fået 4 point, via en sejr og en remis, efter 7 udekampe. Sejren var mod Hamilton, som er rækkens næst dårligste hjemmehold.

I dag møder de et selvtillidsfuldt hold på udebane, som de har har fået point mod i de seneste 10 opgør. Der er så meget der taler for et nederlag – at alt andet nærmest ville være en verdens sensation.

Aberdeen – Dundee FC = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får markedets højeste Odds dagligt…

To Top