Bonus

Tirsdagens skotske “Special Bonus” fra panelet…

Vi er til denne anbefaling taget et smut op til det skotske højland og fundet en kamp, hvor det ser ud til, at gæsterne igen har fundet sækkepiberne frem og igen er med til at præge skotsk fodbold.

St. Johnstone – Rangers = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

St. Johnstone vandt godt nok deres seneste kamp hjemme mod Ross Country, men de ligger også placeret sidst i tabellen, selv om det kun er 9 point ringere end hjemmeholdet fra St. Johnstone.

Kun 4 sejre i 13 opgør lader en del tilbage at ønske for hjemmepublikummet og i dag kommer der et stærkt spillende mandskab på besøg – så det bliver en hård dag på kontoret. Vi tror, at selv en masse overarbejde vil ikke give point.

*

Rangers er med som nr. i ligaen, men kan ikke nå Celtic, der ligger foran med 9 point. De har haft nogle “underlige” nederlag i sæsonen og det viser bare, at de stadig er en bid fra det det helt “store” hold, som i gamle dage.

Men de er dog stadig blandt de bedste og som rækkens bedste mandskab på udebane, ligner det sikre point på kontoen. Med tanke på St. Johnstone’s evner på hjemmebane og en rigtig god form hos Rangers, mener vi at udfaldet kun kan gå en vej – nemlig en udesejr.

St. Johnstone – Rangers = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

 

To Top