Sikre

Tirsdagens Sikreste engelske valg…

Dagens sikreste er hentet i den 2. bedste engelske række Championship. Her er indlagt en ekstra midtuge runde, da man skal tage højde for aflysninger, Corvid-19 og næste års EM. Så her spiller man næsten 2 kampe om ugen, på næsten alle niveauer.

Reading – Wycombe = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du ALTID får dagens højeste Odds…

Reading er kommet utroligt godt fra land, hvor de i deres første 4 kampe har hentet alle 3 point i de enkelte kampe og er derfor placeret helt i toppen af ligaen. I seneste kamp på udebane mod Middlesbrough, hentede Reading kun et ene point, men er dog stadig ubesejrede.

Så topplaceringen deles med Bristol City, der som Reading også har 13 point. Målscoren er bare en tand bedre hos City. Hjemme på Madejski Stadium er vi slet ikke i tvivl om, at Reading løber med alle 3 point og en sejr på mindst 2 mål.

*

Wycombe slider noget i det og har som nyoprykkere ikke fået det momentum med, som mange andre hold har når de rykker op. Wycombe virker slet ikke til at have niveau – som i overhovedet ikke og inden hjemmekampen mod Milwall, var der kommet nul point ind på kontoen, nul scorede mål og 10 mål imod sig. Der skulle ske noget i opgøret hjemme mod Millwall i den seneste kamp.

Men hverken intentioner, spil eller lignende var nok til at hente point i dette opgør. Nederlaget blev på 1-2 og det første point har Wycombe stadig til gode i denne sæson. Det ser endog rigtigt svært ud for oprykkernes overlevelses muligheder og i dag bliver de ikke styrket med endnu et nederlag.

Reading – Wycombe = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du ALTID får dagens højeste Odds…

To Top