Sikre

Tirsdagens “Sikre” VM valg på redaktionen…

Med dagens kampprogram er det svært at komme udenom dagens VM-kvalkampe og derfor har vi da også stor fokus på kampe fra netop denne turnering i dag.

Makedonien – Albanien = X2 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Bedste VM-Bonus at spille for…

Makedonien skuffer igen og igen og der er på ingen måde forhåbninger om succes i denne kval-omgang. De er dog bedre end Lichtenstein, men det er også alt.

Det skyldes nu mest, at de rent faktisk vandt over Lichtenstein i den seneste runde med 3-0, men alt andet ville også have været endnu mere til rotterne.

Hjemme har de tabt til Spanien og Italien, det er helt fair – men Israel slog dem også med 2-1 og den var ikke “planlagt”. De lukker mål ind i hver kamp hjemme på Stadion Mladost i Strumica, så et spil med at BHS, kan vi også anbefale.

*

Albanien tilhører ikke toppen af VM Gruppe G, men ligger som nr. 3, efter hhv. Spanien og Italien, á point med Israel, der også har opnået 13 point efter 6 kampe.

Albanien tabte helt naturligt til italienerne med 0-2, men har slået både Lichtenstein og Israel på udebane – så helt uefne er de bestemt ikke på fremmed græs.

Da Makedonien var på besøg i Albanien og den albanske hjemmebane, hentede man en sejr på 2-1. Vi tror ikke på et albansk nederlag, men er opmærksomme på en remis og derfor anbefaler vi det valgte udfald på denne kamp, til fine Odds.

Makedonien – Albanien = X2 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Bedste VM-Bonus at spille for…

To Top