Sikre

Tirsdagens Sikre VM landskamp på BN…

Så skal vi have afgjort den 3. kamp i denne serie af kvalifikationskampe til deltagelse ved VM i Qatar til næste sommer. Det er 2 af topkandidaterne til at ende som nr. 1 og 2, der her mødes. Så der er meget på spil, for nr. 2 skal ud i Play-offs for at sikre sig en plads ved VM næste sommer.

Holland – Tyrkiet = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Største VM Bonus…

Holland tabte den første kamp i denne kvalifikationsturnering til dagens gæster med 2-4. Det var nok en overraskelse for begge mandskaber og det gav tyrkerne et rigtigt godt udgangspunkt for resten af kvalifikationsturneringen. Det betød at hollænder nu havde sat sig selv under pres for at nå den kvalificerende 1. plads i gruppen. Letland og Gibraltar gav ingen problemer, men det gjorde Norge, der havde parkeret bussen i det opgør. Opgøret endte 1-1, efter Norge bragte sig foran tidligt i 1. halvleg. Hollænderne fulgte hurtigt op.

Men herefter kunne de ikke dirke det norske forsvar op, selv om det nærmest var powerplay foran det norske mål. I seneste kamp, som også blev spillet på Johan Cruijff Arena, som kampen i dag, syntes vi på redaktionen at der igen var udfordringer omkring offensiven og den skal der arbejdes en del med. Selv om de på papiret burde have et klasseangreb – så er der ikke meget klasse over det i denne periode. Vi ved at det er et vovet spil, men vi tror på en overraskelse i dag.

*

Tyrkiet topper Gruppe G, med 1 point mere end dagens gæster fra Holland. Det er tyrkerne selv der har bragt sig i den lukrative position, efter sejren i den første runde. Tyrkerne slog Norge hele 3-0 og viste her, at de fremad banen godt kan spille mod hold, der parkere bussen. Dagens forsvar vil være bygget noget anderledes op og sikkert med mere plads. Senest da tyrkerne mødte hollænderne scorede de hele 4 gange, så derfor tror vi at hollænder lige tager det med ro i forhold til offensiven.

Tyrkerne kan i princippet nøjes med remis og stadig ligge foran hollænderne i gruppen. Men så vil det måske lukke Norge ind i kampen. Så en sejr i dette opgør, vil helt klart give tyrkerne en “Tyrkertro” på, at det kan lade sig gøre at kvalificere sig direkte. Men så må de heller ikke sætte point til hold som Montenegro og Land, som de spillede remis imod. Vi tror på mindst 2 mål i dette opgør og de går til hjemmeholdet.

Holland – Tyrkiet = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Største VM Bonus…

To Top