Sikre

Tirsdagens “Sikre” VM anbefaling…

Tirsdagens “Sikre” valg er sikkert den sidste kamp, som de nordiske ynglinge fra Island kommer til at spille i denne omgang ved en slutrunde, men de har gjort det godt – men har helt klart nogle store svagheder.

Island – Kroatien = X2 = Odds 1,35
Spillet hvor du får dagens bedste VM tilbud…

Island har masser af karisma og opbakning fra hele verden, men tingene afgøres på banen og her kommer de til kort. Man kan nå langt på fight og en god holdånd og organisation – men individualismen mangler i den sidste ende.

Island har ikke den spiller som kan det hele på egen hånd, men spiller ud fra nogle faste mønstre og forløb. De kan spille kontra og det ser faktisk godt ud når de gør det. Men når de selv skal skabe kampen, så er der problemer.

Vi er sikre på at vi igen ser et islandsk hold der fighter og ikke stopper før den fede dame hat sunget den sidste strofe. Men Kroatien er igen et godt hold, som kan spille mere afventende og ikke skal nå noget, da de er gået videre.

*

Kroatien er det eneste hold i gruppen der har sikret sig en 1/8 finale og de vil sikkert spare enkelt spillere. Men selv med et mandskab med reserver på holdet, er Kroatien stadig et bedre mandskab.

De spillere der vil få chancen her vil naturligvis vise at det er dem der skal satses på, så niveauet vil stadig være meget højt og seværdigt. Vi ser et kroatisk hold der vil straffe islændingene når de fejler med deres hurtige og teknisk betonede spil.

Vi har dog garderet kampen, da vi ved at kroaterne heller ikke skal frem til noget og kampen derfor godt kan ende ud i et dødvande, hvor den ender remis og endda sågar uden scoringer.

Island – Kroatien = X2 = Odds 1,35
Spillet hvor du får dagens bedste VM tilbud…

To Top