Sikre

Tirsdagens “Sikre” franske valg på BN…

Vi er kommet ind i en periode, hvor der er flere ligaer der allerede er gået på juleferie, mens andre spiller helt til nytår, før de tager hul på deres vinterpause – og andre ligaer som i Englanf holder ingen pause overhovedet.

Vi har hentet tirsdagens første spil som er dagens “Sikre” i den næstbedste franske række Ligue 2, hvor vi syntes at der er et ganske interessant opgør – med et ganske interessant odds.

Asian 0.0 ( pengene tilbage ved uafgjort)
Orleans – GFC Ajaccio = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus at lege med…

Orleans startede ellers sæsonen ret godt med at gå ubesejret gennem de første 9 hjemmekampe, men derefter er det kun gået ned af bakke og de møder i dag et hold med en stik modsat formkurve.

Så de er inde i en krise har også en del skadede spillere. Det er også tydeligt at se på deres seneste resultater, som stort set kun har bestået af nederlag på stribe. Deres placering som nr. 17, kun 3 point fra nedrykningsstregen er fuldt berettiget.

De ligeledes blandt ligaens dårligste hjemmehold, med kun 3 sejre i 9 kampe. Så hjemme på Stade de la Source hvor de skulle sikre sig deres sæson, ser ikke helt ud til at holde i denne sæson.

De er uden sejr på hjemmebane i deres sidste 6 kampe, og det er selvom de har mødt bundholdet som kun har hentet 5 point på 18 kampe. Vi tror bare ikke på en hjemmesejr.

*

GFS Ajaccio er ikke blandt rækkens bedste udehold, men har fundet en god udebane form med 2 sejre i deres seneste udebanekampe. Her slog de 2 hold som er på helt samme niveau hjemme, som dagens hjemmehold fra Orleans.

De ligger nummer 13 og har hentet 6 sejre og spillet 5 kampe til remis. 2 af deres sejre er hentet på udebane hvor de ellers kun har lavet 4 mål på 8 kampe.

Modsat dagens hjemmehold, startede GFC Ajaccio sæsonen lidt skidt og er først nu kommet op i gear og har på de sidste 5 udekampe vundet 4 ud af 5 kampe ( de 2 af dem er i pokalen), og det har givet dem et selvtillids boost som de ridder på lige pt.

Vi kan ikke se Orleans hente alle 3 point i dagens kamp, men spiller den lidt sikre variant ved at få pengene retur hvis de spiller uafgjort. Alternativt kan man lade GFC Ajaccio fører med 1 mål ved start ved X2.

Asian 0.0 ( pengene tilbage ved uafgjort)
Orleans – GFC Ajaccio = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus at lege med…

To Top