Nyhed

Tirsdagens Sikre valg på BNs redaktion…

Vi starter tirsdage op i den 3. bedste række i England som i daglig tale går under betegnelsen League One. Vi har fundet et opgør mellem 2 formstærke mandskaber, som begge stadig har masser at spille for.

Sunderland – Burton = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får Dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Sunderland ser ud til at have stoppet nedturen, som i tarten af denne sæson så ud til at fortsætte. Men efter en lidt svingende start har de fundet en rigtig god balance, der har sendt dem op på 3. plads.

Sunderland har samme pointtal som nr. 2, men til gengæld spillet 2 kampe mindre, så Sunderland burde smutte forbi Barnsley. I dag spiller de nemlig hjemme på Stadium of Light og det giver normalt point.

Hjemme på Stadium of Light har ikke tabt en enste kamp i denne sæson, efter 19 kampe foran egne fans. Med 3 sikre sejre i de seneste 3 kampe med en score på 8-3, tror vi på dem igen i dag.

*

Burton kan også godt nå at komme me i slutspillet, men så skal de holde den gode form, som de har i denne periode. Men de hold har heller ikke helt været på samme niveau som dagens hjemmehold.

Hjemme er Burton ganske habile, det er udebanen der er deres udfordring. Med kun 5 sejre i sæsonen er det kun lige ved og næsten og forstærkes denne kompetence ikke hurtigst, kommer de ikke med i sluspillet.

Vi tror ikke på dem i dag, med tanke på hjemmeholdets styrke og form. Hjemme på Stadium of Light har Sunderland næsten bygget en fæstning og den vil give 3 point til hjemmeholdet.

Sunderland – Burton = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får Dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top