Sikre

Tirsdagens “Sikre” valg på BN…

Vi starter dagens op med et spil fra en af de lidt lavere rækker i det engelske turneringssystem, hvor det er den liga der i daglig tale benævnes som Vanarama North League.

Kidderminster – United of Manchester = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får markedets bedste og højeste Bonus…

Kidderminster vil gerne tilbage til de sjovere ligaer og i denne sæson har de fået et mandskab sat sammen, der spiller okay fodbold og som klubbens økonomi kan bære.

De ligger da også på den sidste af de sjove pladser, hvor der efter endt sæson skal spilles kvalkampe. Men det skyldes bestemt ikke deres kvaliteter på udebane, men udelukkende den styrke de har hjemme.

Kun 1 nederlag i 12 kampe, hvoraf de 7 er vundet. Scoren på 29-14 indikerer et snit på 2-1 pr. kamp, som også kunne være et spil. Vi holder os dog bare til den sikre hjemmesejr.

*

United og Manchester er den lille klub fra den engelske fodboldby Manchester, som også har de 2 hold der pt. ligger forrest i feltet i den engelske Premier League.

Men lille-bitte-brormand her, har slet ikke den samme økonomi og må satse på talenter og dygtige spillere, som måske har set sine bedste dage. I dag er de så på udebane og det er ikke nogen skønsang.

Helt modsat af hjemmeholdets gode præstationer foran egne fans, har United of Manchester kun vundet 1 udekampe og tabt 7. Så vi har rigtigt svært på redaktionen ved, at tro på gæsterne i dagens opgør.

Kidderminster – United of Manchester = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får markedets bedste og højeste Bonus…

To Top