Sikre

Tirsdagens “Sikre” valg på BN…

Det er godt nok svært at miste modet når man både vinder og solen står højt på himlen – og det agter vi på BN at fortsætte med ligesom vejrtroldene har lovet at vejret fortsætter. Vi starter i dag op i den bedste skotske række.

Aberdeen – Rangers = 1X = Odds 1,45
Spillet hos den Nye Bookie med de Høje Odds…

Aberdeen har gennem hele sæsonen vejret med helt fremme, men har stille og roligt sakket agter ud i forhold til Celtic. De er stadig en tak bedre end alle andre i det klippefyldte land.

Aberdeen er hjemme på Pittodrie Stadium et rigtigt stærkt mandskab efter skotske forhold og taber sjældent. De har dog tabt deres opgør i denne sæson til Rangers og derfor kan enkelte forståeligt nok undre sig over, at vi har valgt at tro på hjemmeholdet.

Hjemmebanestyrken og formen er helt i top og Aberdeen kan i princippet nøjes med det ene point og stadig forblive på 2. pladsen. Vi ser et meget jævnbyrdigt opgør der sikkert ender remis, men skal vi udpege en vinder tror vi mest på hjemmeholdet.

*

Rangers er på vej tilbage til nye tider, efter deklasseringen efter en økonomisk nedtur. Men der er dog stadig et stykke op til ærkerivalerne fra Celtic, men denne sæson har de vist det bedste spil i mange år.

Det er ikke så tit de taber på udebane og de har heller ikke så mange remiser bag sig – men idag er det en kamp der handler om mer end ære og her tror vi, at Rangers lige mangler det sidste til at tage alle 3 point.

Aberdeen – Rangers = 1X = Odds 1,45
Spillet hos den Nye Bookie med de Høje Odds…

To Top