Nyhed

Tirsdagens “Sikre” valg på BettingNews…

Nogle dage kan man bare lede og lede efter gode spilleobjekter – men uanset hvordan man drejer og vender det, så er der ikke noget der føles rigtigt sikkert eller tæt på.

Selvom humøret var højt til morgen, efter “Fuldt Hus” mandag, så har vi simpelthen ikke kunnet finde nogen kampe vi kunne stå inde for at anbefale.

Der er pokalkampe og de burde i mange tilfælde være lette ofre. Men enten er odds’et ligegyldigt lavt eller så er modstanderne næsten på niveau.

Og da vi ikke altid ved hvor meget de enkelte hold tillægger disse pokalturneringer, så er det svært at fornemme hvor godt et hold man bruger i disse kampe.

I de kommende dage vil vi se nærmere på det nye fænomen “UEFA Nations League”, som er et nyt indrangeringstiltag hvor de enkelte lande er indplaceret efter deres rangering på UEFAs liste.
Det er svært at vide hvor meget de enkelte lande tillægger denne nye turnering, men spændende bliver det at følge, da mange af de kampe fra den bedste Liga A, vil have rigtigt mange topkampe.

Danmark er placeret i Liga B, da vi lå nr. 13 ved indplaceringen og det kun er de 12 bedste der spiller i Liga A. Men der er bestemt mulighed for at avancerer, med de 2 gruppemodstandere vi har fået. Mere om det i overmorgen.

Så vi er “SIKRE” på ikke at tabe nogle penge i dag – og har derfor lidt ekstra at gøre godt med i de kommende dage eller weekenden. Vi er tilbage allerede igen i morgen med den danske landskamp i Slovakiet – hvis der overhovedet kommer en, da DBU igen spiller med musklerne – til ingens fordel…!

To Top