Sikre

Tirsdagens Sikre valg hos BettingNews…

Dagens Sikre er hentet nede på det 4. bedste niveau i England, nemlig League Two. Her har vi fundet et interessant opgør, til rigtige fornuftige odds og som vi føler os ret sikre på. Der er både form og spillested til forskel.

Crawley Town – Leyton Orient = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Crawley Town har haft en rigtig god form siden slutningen af november. Derfra er har det været en meget lang serie af point, der er faldet Crawley’s vej og det har løftet dem gevaldig op i tabellen. Med en sejr i dag vil de være meget tæt på de sjove pladser. De har bl.a slået Leeds ud af FA Cup’en på kort tid siden.

Desværre tante de seneste runde, dog på udebane, hvilket gjorde at der er 5-6 point op til de sjove pladser. Crawley har dog en kamp i hånden, så det ser slet ikke så ringe ud. Hjemme er de bedst uden at være pangende og det er her de henter deres succes oplevelser. Sådan en får de også i dag.

*

Leyton Orient er bestemt også godt med og har også stadig forhåbninger om, at skulle ud i Play Offs. Leyton Orient er rigtig gode hjemme på eget græstæppe, men når det kommer til udebane, så er der en del at arbejde på for Leyton Orient. I starten af sæsonen gik de OK, men 7 af de seneste 8 udekampe er tabt og i alle 8 kampe har modstanderne scoret mindst 2 mål.

I senste runde var det mod formsvage Bolton, så der er ikke så meget fut i Leyton Orient i denne periode. Havde det været på hjemmebane, ville vi have givet Leyton en sikker ejr, men når det er på udebane er det omvendt. Vi forventer ingen point til Leyton i dag.

Crawley Town – Leyton Orient = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top