Nyhed

Tirsdagens Sikre valg fra Sveriges SuperEttan…

Vi er nået til runde nr. 25 i den næstbedste liga i det svenske turnerings system, hvor man kalder denne liga for SuperEttan. Vi har kigget nærmere på noget man sagtes kan kalde for et topopgør.

Varbergs – Jönköbings = X2 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

Varbergs ligger nr. 4 med kun få point op til topholdet, som er dagens gæstende mandskab. De startede faktisk bedre end de er kørende nu og lå helt i top tidligere. Men ALT for mange kampe er endt remis i den senere periode.

I de seneste 6 kampe er de 4 af dem endt med en point deling. Kun 2 af kampene er vundet. Så Varbergs er virker stadig lidt groggy efter en juli måned hvor alting gik galt.

Vi giver dem trods alt lidt kredit ved at gardere os med “Dobbelt-Chancen”, da en remis sagtens kan blive udfaldet. Men en sejr til Varbergs i denne periode, virker ikke særligt sandsynligt.

*

Jönköbings ridder på toppen af en bølge i denne periode og fejer alt modstand af banen som var det curling de spillede. Ikke et eneste nederlag i de seneste 18 kampe og KUN 2 af dem er endt remis. Man kan vist roligt sige at det svinger.

Derfor er det også helt naturligt at de ligger nr. 1 og også gør det efter dette opgør. Selv om hjemmeholdet sikkert spiller meget defensivt, så har Jönköbings nemt ved at finde netmaskerne alligevel og vinder dette opgør.

Dog har vi garderet os for en evt. remis, da hjemmeholdet ikke er helt uefne på eget græs – og de har haft en tendens til mange kampe med remis.

Varbergs – Jönköbings = X2 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

To Top