Nyhed

Tirsdagens “Sikre” valg fra League Two på BN…

Tirsdagen starter i den engelske League Two, hvor der efter redaktionens mening er klasseforskel på de 2 hold der mødes i den valgte anbefaling. Et tegn vi vurderer som stensikkert.

Mansfield – Crawley = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor der ikke er nogen aldersbegrænsning…

Mansfield ligger nr. 4 kun 5 point fra 1. pladsen, efter de har haft et godt efterår, med ikke særlige mange udsving. Der har faktisk kun været 2, da man kun har tabt 2 kampe efter de første 19 runder.

Hjemme foran egne fans er det kun et enkelt opgør der er tabt på gulvet, men det ligger helt tilbage til midten af september – siden har de ikke set sig tilbage. I dag ser de også kun en vej og det er mod sejren – på flere mål.

*

Crawley har fået 6 point i deres 2 seneste kampe, hvilket har løftet dem væk fra stregen, som efterhånden var ved at være truende nær. Men det skyldes udelukkende at det var hjemme de spillede disse 2 opgør.

For på udebane er det tæt på pinligt. Kun 2 sejre – men også hele 9 nederlag, har de måtte indkassere. Scoreren på 7-22 taler ikke til Crawley’s fordel på udebane – så det bliver nederlag nr. 10.

Mansfield – Crawley = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor der ikke er nogen aldersbegrænsning…

To Top