Nyhed

Tirsdagens Sikre valg fra League One…

Vi starter op i den engelske League One, hvor vi har kastet os over et opgør hvor det udelukkende er gæsterne der har noget at spille for og som har været motiveret i en længere periode.

Fleetwood – Sunderland = 2 = Odds 1,85
Spillet hvor du kan oprette flere Konti og få flere X Bonus via PayPal…

Fleetwood er forlængst gået på sommerferie og kan heller ikke nå hverken at ryge ud eller spille med om oprykning. Det afspejler sig også deres nuværende form, som er den 3. ringeste i rækken.

Der har ikke været ogen sejre siden slutningen af marts og vi har heller ingen tiltro til, at det skulle ske i dag. De taber ikke særligt tit hjemme foran egne fans, men i dag kommer der et gæstende hold – der er både motiveret og i rigtig god form.

*

Sunderland kan stadig nå en direkte oprykning, men det kræver som minimum en sejr i dag. Så vil de kun have 3 point op til både Barnsley og Luton og dermed skal de bare have point i det sidste opgør og så håbe på at et af de øvrige mandskaber taber i sidste runde.

Det er selvfølgelig den mulighed Sunderland går efter og som rækkens næstbedste mandskab på fremmed græs, har vi stor tiltro til, at de gennemfører dagens projekt. Nemlig at hente en sejr hos Fleetwood.

Fleetwood – Sunderland = 2 = Odds 1,85
Spillet hvor du kan oprette flere Konti og få flere X Bonus via PayPal…

To Top