Nyhed

Tirsdagens Sikre valg fra Italien på BN…

Vi er til denne anbefaling hoppet ned i det Covid19 ramte land Italien, hvor det er den næstbedste række Serie B, der har langt kamp til. Bund mod top og form giver udfaldet af dette opgør.

Livorno – Frosinone = 2 = Odds 2,20
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Livorno ligger håbløst til og selv om Jesus kom forbi med et mirakel, vil det ikke kunne lade sig gøre at overleve. Så det er et mandskab der har opgivet håbet, men selvfølgelig stadig kæmper – men ikke for livet.

3 sejre i 25 kampe siger sig elv, at det ikke er nok til at overleve. Det er godt nok hjemme de har vundet deres kampe, men her har de så også tabt 8 og spillet en enkelt remis. Så det er kun de ringeste hold i Serie B der sætter point til mod Livorno.

*

Frosinone tilhører bestemt ikke de ringeste hold. Med den nuværende placering som nr. 2 er der mulighed for en direkte oprykning til Serie A. Formen er Serie B’s bedste med 5 sejre på stribe uden at lukke et eneste mål ind. 

Så Frosinone er ved at skyde kanonen ind til en direkte oprykning og Livorno er ikke et mandskab der vil stå i vejen for denne målsætning. Frosinone er da også et mandskab der vinder mod de nederst plaerede mandskaber og det må man sige, at Livorno i den grad er.

Livorno – Frosinone = 2 = Odds 2,20
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top