Nyhed

Tirsdagens Sikre valg fra England på BN…

Vi er taget lidt ned i de mange engelske ligaer, hvor vi idag har fundet et opgør frem fra den engelske National League, som svarer det 5. bedste niveau i landet.

Barnet – Dover = X2 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Barnet er et jævnt hold fra niveauet og slutter som regel midt i rækken uden muligheder for så meget. Man har da heller ikke forstærket sig til sæsonen, men hentet et par unge spillere op.

Barnet er et jævnt hjemmehold, er er betstemt til at tale med foran egne fans. De vil faktisk hellere spille på udebane, for her har de et godt koncept. Hvis de bare var bedre hjemme, ville de ligge i den sjove ende. Vi tror ikke på en hjemmesejr i dag.

*

Dover har det som Barnet. De vil også helst spille så langt væk fra de “Hvide klipper” lige undefor havnebyen, for her virker deres spille facon. Kun 3 gange har de tabt på udebane, i deres seneste 15. opgør på fremmed græs.

Og de har også vist i den indledende fase i deres optaktskampe, at de stadig mestre at spille på udebane. Også deres første og eneste udekamp i denne sæson er endt med en sejr. Så selvom de på papiret ikke er favoritter – så er Dover det på redaktionen.

Barnet – Dover = X2 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top