Sikre

Tirsdagens “Sikre” valg fra CL…

Så går Champions League i gang for alvor og selvfølgelig har vi været gennem dagens kampprogram i denne turnering og fundet et par kampe vi mener vi kan spinde guld på, så dem har vi snuppet.

AS Roma – Atl Madrid = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens absolut højeste Bonus…

AS Roma virker langt fra så sprudlende som i sidste sæson og har allerede tabt en kamp i Serie A, og endda på hjemmebane mod Inter. Så vi vurderer på redaktionen, at AS Roma har brug for lidt mere tid, før de kan hamle op med de bedste internationalt.

Nu spiller de så hjemme på Stadio Olimpico i Rom og en hjemmebane plejer som regel at være en fordel og derfor har vi da også spillet på “Dobbelt-Chancen”, da italienske hold har det med at kunne forsvare sig.

*

Atl. Madrid har spillet 2 kampe i La Liga og begge kamp var på udebane, men det har alligevel givet 4 point på kontoen. De har ikke været fedtede når det kommer til at ramme målet, for de er blandt de hold der har scoret flest gange i La Liga.

Og det målhumør er vi overbeviste om, at de tager med til denne kamp og deres manager Simeone har efterhånden masser af erfaring fra denne turnering, så han skal nok få regnet en taktik ud, der både spiller med sikkerhed og scorer mål.

AS Roma – Atl Madrid = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens absolut højeste Bonus…

To Top