Sikre

Tirsdagens “Sikre” valg fra CL…

Det er tirsdag og det betyder her i foråret at der er Champions League, stort set hver tirsdag – kun afbrudt af landsholds runder, som der kommer nogle stykker af her i løbet af foråret – inden det går løs til VM i juni.

PSG – Real Madrid = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får markedets højeste bonus som Ny kunde…

PSG var uopmærksomme de sidste 5 minutter af det første opgør, hvilket resulterede i 2 scoringer, som kan ende med at være vigtige. Kampen i Madrid endte med 3-1 til Real Madrid.

Så det må være et absolut motiveret hold der går på banen på Parc des Princes i paris, for der er kun en ting der gælder for dette opgør. Det er at score 2 mål og holde spanierne fra at score et enkelt.

Vi tror på redaktionen at PSG vinder opgøret, men om hvem der går videre er vi en smule mere i tvivl om, Men vi kan sagtens se denne kamp gå ud i overtid – og så kan alt ske.

*

Real Madrid har fundet formen på det helt rigtige tidspunkt, men var dog en smule heldig med at score de 2 sidste mål i det første opgør – men alt tæller.

Det vi naturligvis være et lidt mere defensivt orienteret hold der møder op og det er spændende og se, om de er i stand til at spille en smule mere på modstandernes præmisser.

Vi tror at det bliver en brag af en kamp hvis og når PSG scorer allerede i første halvleg – ellers kan det godt gå hen og blive en noget taktisk affære.

PSG – Real Madrid = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får markedets højeste bonus som Ny kunde…

To Top