Nyhed

Tirsdagens “Sikre” valg fra Champoinship…

På vinterferiens 2. dag er vi taget et smut over kanalen, til den næstbedste engelske række Championship, hvor vi har fundet en ren foræring. Formkurverne skriger til himmels om hvem der vinder.

Bristol City – QPR = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Bristol City ridder ikke bare på en bølge, de er nærmest bølgen selv. De seneste 8 kampe er alle vundet i streg, med en score på 12-2. Så de har fundet melodien og mener det alvorligt.

Men det er også nu de skal med, hvis de ikke skal ryge bagud i forhold til de sjove pladser. De ligger nu på den sidste kval-plads, men med den form de har, så kan de sagtens komme op og slås med om den direkte oprykning.

*

QPR har det helt modsat og hænger med snablen i denne periode. De skal helt tilbage til 1. januar for at finde den seneste sejr i 2019 i Championship. Ellers har den stået på rene nederlag.

QPRs evner på fremmed græs er bestemt heller ikke noget at råbe hurra for. Selvfølgelig kan de snerre lidt og har da også fået hentet nogle remis’er og lidt sejre – men det virker nærmest som om det var i sidste sæson. Sikkert nederlag til gæsterne.

Bristol City – QPR = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top