Sikre

Tirsdagens Sikre valg fra Championship…

Vi starter op med runde 37 i Championship, for dem der har spillet alle deres kampe. Selv om de 2 mandskaber der deltager i dagens kamp ligger tæt på hinanden i tabellen – så er der milevidt forskel på deres individuelle form i denne periode.

Cardiff – Stoke = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Cardiff er på vej frem i tabellen og er ved at være tæt på en af de sjove placeringer, der giver adgang til Play Offs kampene. De har haft en en periode på 11 kampe, hvor de ikke har tabt en eneste gang, med sejre i de 7 af dem. Så de virker ret stabile i denne fase af turneringen.

Hjemme på Cardiff City Stadium har de tidligere været rigtig svære at tage point fra, men denne sæson har ikke helt budt på samme styrke. Til gengæld har de så været uhyre stærke på fremmed græs, hvilket er årsagen til deres gode placering. Men de seneste 3 kampe er alle vundet, med en samlet score på 11-1. Så det virker som om, de igen har fundet melodien hjemme på Cardiff City Stadium.

*

Stoke drømte længe om at nå Play-offs, men er ved at sætte det hele over styr. Formen er vigende og kun de svage mandskaber henter de point fra i denne periode. Men de 3 seneste sejre har alle været hjemme i egen hule, hvor de har en rigtig god defensiv og lukket helt af bagude.

På udebane er det så til gengæld en helt anden historie. Her er de gået fra en række kampe med remis, til en række kampe med nederlag. Scoren hedder 2-8 i de 3 seneste udekampe, men det har da også være mod hold fra den øverste del af tabellen. Vi vurderer at dagens hjemmehold er i samme form som de mandskaber de har tabt til. Så vi tror ikke på point i dag. 

Cardiff – Stoke = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top