Nyhed

Tirsdagens Sikre valg fra 3. bedste lag i England…

League One kan med dette opgør leverer en ganske god kamp på et fint niveau i betragtning af, at det er det kun er 3. bedste niveau. Men begge hold har amt en super form og begge har en ambition der går på succes indefor rækkevidde.

Sunderland – Fleetwood = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Sunderland har haft denne gode form over en længere periode og har kun tabt 2 kampe i de 10 seneste af slagsen. Der var en kortere periode med en del kampe, hvor man kun opnåede remis’er, men her var også en del skader at slås med.

Holdet er helt fri for skader hos de væsentligste spillere og det har tydeligt kunnet ses, på de seneste resultater. Sunderland ligger nr. 5, men både nr. 4 og 5 har spillet flere kampe. Nr. 1 ligger med 3 point mere, så der er tæt i toppen. Vi tror på at Sunderland fortsætter med at hente sejre og især når det er hjemme på Stadium of Light.

*

Fleetwood ligger nr. 8 med 3 point op til dagens hjemmehold, så her er der også alt mulig grund til optimisme. Fleetwood har efter en skidt periode med nederlag på stribe, fået det vendt. Først til en del remis’er, men på det sidste er det sejre der er faldet på stribe. 

Tætte kampe som er vundet med en enkelt pind, men det er jo også nok til at hente 3 point. Det har været mod OK hold, så man skal bestemt ikke undervurdere Fleetwood. Vi mener dog, at de har en defensiv udfordring, som vil komme til udtryk i dag. 

Sunderland har en score i de seneste 5 hjemmekampe på 11-1, Så her har Fleetwood ikke råd til at lave fejl, for de bliver straffet prompte. Vi tror ikke på en storsejr til hjemmeholdet, men en sejr på 2 mål ville bestemt ikke overraske.

Sunderland – Fleetwood = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top